Условия за доставка

Поръчаните от вас артикули , ще ви бъдат доставени във възможно най-кратък срок, но не по-късно от 7 дни от датата на потвърждаване на поръчката на посоченият от вас адрес. При потвърждаване на поръчката ние ще ви се обадим или ще ви уведомим по имейла, за да потвърдим наличността и начинът за доставка. За изчерпана наличност към момента на заявката, не носим отговорност, тъй като желаната стока може да е изчерпана и при производителя.
Стойността на доставката  се калкулира автоматично. Стойността се определя от теглото, а за по-обемни неща се изчислява по формула определена от куриерската фирма.  За търговците на едро важат други цени за доставка.
Можете да заявите и определен час, в които да ви бъде доставена поръчката. Това се заплаща допълнително, според тарифите на избрания куриер.


ПЛАЩАНЕ


НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ-при получаване на стоката от куриера. За това се начислява 1 или 2 процента в/у стойността на поръчката.

РЕКЛАМАЦИИ

В 7 дневен срок от получаването на стоката вие може да я върнете или подмените. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, трябва да си е в оригиналната опаковка и заедно с всичките си аксесоари. Рекламации се приемат в случай, че стоката не отговаря на договорения модел, марка, десен, размер или има дефект(може да претендирате за отбивка от цената). Транспортните разходи в този случай са за сметка на клиента.