Baby Sac Disney 754 c15 - Одеяло 80 х 90 см. НАЗАД

  • Цена: 65.90 лв.


  • Размери:
Състав : 85% акрил, 15% полиестер
Производител : Manterol casa
Описание

Мантерол е водеща компания в производството и дизайна на одеяла. Одеялото Baby Disney е нов продукт, който ще задоволи най -високите очаквания и изисквания на клиентите.
Като прилага всичките най - нови технолигий за производство на продукти с акрилни влакна фирмата Мантерол създава одеялото , Baby Disney ,което е смес от най - добра технология , знание, дизайн и практичност.
Съчетанието на световно най - висококачествените сухи непредени акрилни влакна с перфектно подбраната връзка между тях, води до първокласен продукт.
Какво прави одеялото Baby Disney толкова специално
- То е меко, много обемно и пухкаво.
- Лесно се почиства и не променя формата и цветовете си при пране.
- Невероятно е усещането при допир с кожата.
- Не се скубе.
- Сухите непредени акрилни влакна са съобразени с всички изисквания на еконормите. Ако го допуснете във вашия дом няма да искате да се разделите с него. Със сигурност вашият живот ще стане по - топъл и по - мек. Това Ви го гарантираме ние и фирмата Мантерол.


Испанската фирма Мантерол е една от най добрите в производството на одеяла. Мантерол предлага одеяла за всички възрасти. Продуктите се отличават от другите на пазара, с високото си качество и мекотата. Всяко едно дете, юноша и всеки възрастен би се радвал на такъв подарък. Фирмата производител гарантира за качеството както на материала така и на цветовете. Одеялата могат да се перат в пералня на препоръчаната температурата на етикета

Още Одеяла от Manterol - Испания

Пазарска количка

Нямате добавени стоки
asdf